Cithakan:ISO 639 name tr

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Turki

Dhokumèntasi cithakan

Guna

Cithakan iki pérangané sèri ing babagan kodhe ISO 639-1, ISO 639-2, lan ISO 639-3 sing ngenani jeneng-jeneng basa. Iki bisa nglebokaké artikel nyang kategori Artikel ngemu tèks basa Turki, yèn digawé (tèksé bakal kaya {{Kategori artikel ngemu tèks basa non-Jawa|Turki|tr}}) sarana kodhe «tr». Contoné, {{Lang|tr|sawenèh tèks ing basa Turki}}. Iki dienggo déning cithakan {{Tr icon}}, lan bokmanawa déning {{Tr}}.

Kategori alihan

Uga delengen