Cithakan:Tr icon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Cithakan:Tr)
Jujug: pandhu arah, pados

(Basa Turki)

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:Tr_icon&oldid=951256"