Cithakan:Gapura:Amerika Lor/Gambar pilihan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
WashMonument WhiteHouse.jpg

Washington, District of Columbia yakuwi ibukutha Amerika Serikat. Kutha iki ora klebu negara bagéan sing endi waé, nanging minangka wilayah federal. Minangka pusat pamaréntahan negara Amerika Serikat, kutha Washington ora sekaligus dadi kutha perdagangan lan ekonomi. Tata ruangé diutamaaké kanggo kantor-kantor pamaréntah lan kegiatan para diplomat saka mancanegara.