Cithakan:DinaIkiIngSejarah/29 Maret

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
  • 2013 - Wahana Antariksa Soyuz, kasil mecahaken rékor kanthi mbeta awak énggal dhumateng Stasiun Ruwang Akasa Internasional (ISS) kanthi wekdal namung enem jam.