Cithakan:DinaIkiIngSejarah/25 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
  • 2012 - Lindhu mawi kakiyatan 6,4 SR ngguncang Pulo Simeulue, Acèh.