Cithakan:Country data Federasi Rusia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Federasi Rusia iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Russia.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Russia Jeneng artikel pokok (Russia)
flag alias Flag of Russia.svg Jeneng gambar (File:Flag of Russia.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1991Flag of Russia (1991–1993).svgFlag of Russia (1991–1993).svg
navalNaval Ensign of Russia.svgNaval Ensign of Russia.svg
air forceRussian Air Forces flag.pngRussian Air Forces flag.png

Panji militèr

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji segara sing bisa dianggo ing Cithakan:Navy:

  • {{navy|Federasi Rusia}} Russian Navy
  • {{flagicon|Federasi Rusia|naval}}Russia

Cithakan iki nglimputi varian gendéra panji anggegana sing bisa dianggo ing Cithakan:Air force:

  • {{air force|Federasi Rusia}} Russian Air Force
  • {{flagicon|Federasi Rusia|air force}}Russia

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
RUS (view) RUS Ruslan
Russian Federation (view) Russian Federation Ruslan

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Federasi Rusia}} Federasi Rusia
  • {{flagicon|Federasi Rusia}}Russia

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Federasi Rusia|1991}} Federasi Rusia
  • {{flagicon|Federasi Rusia|1991}}Russia

Nganggo aliyas alihan

  • {{flagicon|RUS}}Ruslan
  • {{flagcountry|RUS}} Ruslan
  • {{flag|RUS}} RUS

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Federasi Rusia

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo