Cithakan:Country data Russian Empire

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Russian Empire iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Russia.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Kekaisaran Ruslan Jeneng artikel pokok (Kekaisaran Ruslan)
flag alias Flag of Russia.svg Jeneng gambar (File:Flag of Russia.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1858Flag of the Russian Empire (black-yellow-white).svgRomanov Flag.svg
1914Flag of Russian Empire for private use (1914–1917) 3.svgRussian Empire 1914 17.svg

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
Russian Empire (view) Russian Empire Kekaisaran Ruslan

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

  • {{flag|Russian Empire}} Russian Empire
  • {{flagicon|Russian Empire}}Kekaisaran Ruslan

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Russian Empire|1858}} Russian Empire
  • {{flagicon|Russian Empire|1858}}Kekaisaran Ruslan

Nganggo aliyas alihan

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Russian Empire

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo