Cian Bolger

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cian Bolger
Cian Bolger 22-02-2014 1.jpg
Bolger main kanggo Southend United ing taun 2014
Katerangan priangga
Jeneng dawa Cian Thomas Bolger[1]
Tanggal lair (1992-03-12) 12 Maret 1992 (umur 29)[2]
Papan lair Celbridge, Republik Irlandia
Dhuwur 1.93 m (6 ft 4 in)[3]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Northampton Town
Angka 5
Karir nom
Celbridge Town
200?–2010 Leicester City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2010–2013 Leicester City 0 (0)
2011Bristol Rovers (nyileh) 6 (0)
2011–2012Bristol Rovers (nyileh) 39 (2)
2012–2013Bristol Rovers (nyileh) 4 (0)
2013–2014 Bolton Wanderers 0 (0)
2013Colchester United (nyileh) 4 (0)
2014Southend United (nyileh) 1 (0)
2014–2016 Southend United 45 (1)
2016Bury (loan) 9 (0)
2016–2019 Fleetwood Town 85 (9)
2019–2020 Lincoln City 45 (1)
2020– Northampton Town 22 (1)
Tim nasional
2010 Republik Irlandia U-19 2 (0)
2013 Republik Irlandia U-21 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 19:36, 30 January 2021 (UTC).


Cian Thomas Bolger (lair 12 Maret 1992) yaiku pemain bal-balan profesional Republik Irlandia sing main dadi Bek kanggo Northampton Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Professional retain list & free transfers 2012/13" (PDF). The Football League. 18 Mèi 2013. p. 7. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 2 Agustus 2014. Dibukak ing 30 Juni 2013.
  2. Cithakan:Hugman
  3. "Cian Bolger - Defender - First Team Squad - Northampton Town". www.weareimps.com. Lincoln City F.C. Dibukak ing 21 March 2020.