Alan Sheehan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Alan Sheehan
Sheehan.jpg
Sheehan main kanggo Notts County ing taun 2013
Katerangan priangga
Jeneng dawa Alan Michael Anthony Sheehan[1]
Tanggal lair (1986-09-14) 14 Sèptèmber 1986 (umur 35)[1]
Papan lair Athlone, Republik Irlandia
Dhuwur 5 ft 11 in (1.80 m)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Northampton Town
Angka 44
Karir nom
Belvedere
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2003–2008 Leicester City 23 (1)
2006Mansfield Town (nyileh) 10 (0)
2008Leeds United (nyileh) 10 (1)
2008–2010 Leeds United 11 (1)
2009Crewe Alexandra (nyileh) 3 (0)
2009Oldham Athletic (nyileh) 8 (1)
2009–2010Swindon Town (nyileh) 23 (1)
2010–2011 Swindon Town 21 (1)
2011–2014 Notts County 114 (9)
2014–2016 Bradford City 25 (1)
2015Peterborough United (nyileh) 2 (0)
2015–2016Notts County (nyileh) 14 (2)
2016Luton Town (nyileh) 20 (1)
2016–2020 Luton Town 97 (5)
2020 Lincoln City 1 (0)
2020– Northampton Town 12 (1)
Tim nasional
2005–2007 Republik Irlandia U-21 5 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 28 February 2021 (UTC).


Alan Michael Anthony Sheehan (lair 14 September 1986) yaiku pemain bal-balan profesional Republik Irlandia sing main dadi Bek kanggo Northampton Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. a b Hugman, Barry J., ed. (2010). The PFA Footballers' Who's Who 2010–11. Edinburgh: Mainstream Publishing. p. 376. ISBN 978-1-84596-601-0.
  2. "Alan Sheehan". 11v11.com. AFS Enterprises. Dibukak ing 13 January 2019.