Chongos zamoranos

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Panci earthenware tradisional kanthi chongos sing wis disiyapake

Chongos zamoranos minangka salah sawijining jinis olahan arupa panganan cuci mulut saka masakan Meksiko sing digawe saka susu curdled . [1] Biasane disiapake nganggo tablet rennet, susu, gula lan kayu manis . Asilé yaiku sajian konsistensi kaya keju empuk ing sirup susu coklat sing legi. Asal-usul kasebut disebabake dening pertemuan jaman kolonial ing kutha Zamora, Michoacan . [2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Hursh Graber, Karen (2001). "Sweet Milk Curd Dessert: Chongos Zamoranos". Dibukak ing March 5, 2014.
  2. "El origen del exquisito dulce mexicano "Chongos Zamoranos"" (ing basa Spanyol). Dibukak ing March 5, 2014.