Chojna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Chojna
POL Chojna COA.svg
Lambang Chojna
120px
Lokasi Chojna
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Pomerania Kulon
Jembar: ... km²
Padunung: 7.145 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Chojna
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Chojna (Jerman Königsberg in der Neumark)) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 7.145 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Chojna&oldid=1001908"