Chojnów

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Chojnów
POL Chojnów COA.svg
Lambang Chojnów
Chojnow mapa.png
Lokasi Chojnów
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Silesia Hilir
Jembar: ... km²
Padunung: 14.510 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Chojnów
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Chojnów (Jerman Haynau) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 14.510 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Chojnów&oldid=1001975"