Chociwel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Chociwel
POL Chociwel COA.svg
Lambang Chociwel
POL Chociwel map.jpg
Lokasi Chociwel
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Pomerania Kulon
Jembar: ... km²
Padunung: 3.279 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Chociwel
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Chociwel (Jerman Freienwalde) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung 3.279 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Chociwel&oldid=1090665"