Chitterlings

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Chitlins ing duduh kaldu

Chitterlings ( /ˈɪtərlɪŋz/ utawa /ˈɪtlɪnz/ ; dieja / chitlins pocapan utawa chittlins) sing pangan disiapake biasane digawé saka usus gedhe saka babi, senadyan usus sapi uga kewan liyane kadang kala digunakake.[1]

  1. Oxford English Dictionary, 2nd ed