Chitresh Das

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Chitresh Das (Déwanagari: चित्रेश दास, lair 9 November 1944 - surut 4 Januari 2015, nalika tilar donya umuré 70 taun), iku sawijining bedhaya, canthang balung, lan koréografer India.

Pati[besut | besut sumber]

Chitresh Das tilar donya déné anéurisme.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]