Chin chin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Chin chin
LoveChinChin.jpg
A bowl of chin chin
Panggonan asalWest Africa
Buku masakan: Chin chin  Médhia: Chin chin

Chin chin minangka cemilan goreng ing Afrika Kulon.

Iku padha karo Scandinavian cemilan klenat, kaya donut panggang utawa goreng adonan saka glepung gandum, lan baking item umume liyane. Uwang dagu bisa uga ngemot cowpeas . [1] Akeh wong sing manggang nganggo pala kanggo nambahi rasa

 rujukan[besut | besut sumber]

  1. Akubor, Peter I. (2004). "Protein contents, physical and sensory properties of Nigerian snack foods (cake, chin-chin and puff-puff) prepared from cowpea - wheat flour blends". International Journal of Food Science & Technology. 39 (4): 419–424. doi:10.1111/j.1365-2621.2004.00771.x.