Charles Gibson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Charles Gibson
Charliegibson.JPG
Poto saka Charles Gibson
Lair Charles deWolf Gibson
(1943-03-09) Maret 9, 1943 (umur 74)
Evanston, Illinois, U.S.
Bangsa American
Wiyata Princeton University
Pakaryan Jurnalis
Taun aktif 1965 - 2009 (Dadi wartawan)
Notable credit(s) Pawarta bèrita ana ing This Week (taun 2012 nganti saiki)
Pawarta bèrita ana ing World News Saturday (taun 1987 nganti taun 1988)
Pawarta bèrita ana ing
World News with Charles Gibson (2006–2009)
Pawarta bèrita ana ing
Good Morning America (taun 1987–1998; lan taun 1999–2006)
Pawarta bèrita ana ing
ABC News lan panyiar ana ing House of Representatives (taun 1981–1987)
(taun 1977–1981)
Kepala redhaksi saka
ABC News White House (taun 1976–1977)
Bojo Arlene Gibson
Anak Jessica Gibson
Katherine Gibson

Charles "Charlie" deWolf Gibson ya iku sawijiné jurnalis Amérika Sarékat ingkang misuwur. Gibson lair ana ing kutha Evanston, nagara bagéan Illinois, surya 9 Maret 1943; umur 73 tahun). Gibson iku misuwur amarga kahanané ana ing acara pawarta Good Morning America ana ing saluran tivi American Broadcasting Company uga misuwur diarani ABC. Sawiji acara liyané ingkang misuwur lan ana Gibson ing jeroné, World News with Charles Gibson. Pawarta iku uga ana ing ABC, nanging sakniki sampun diowahi dadi ABC World News Tonight

Pranala njaba[besut | besut sumber]