Chandra Maretha

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Chandra Maretha utawa misuwur nganggo jeneng Chansay (lair ana ing Bandung, tanggal 13 Maret 1996) ya iku komikus lan panyiar radhio saka Indonesia. Dhèwèké duwé prawakan cilik, rambut pendek lan nganggo kacamata. Dhèwèké uga salah siji panyarta Stand Up Comedy Indonesia Kompas TV mangsa angka 3 (SUCI 3) taun 2013[1]. Nganti saprene, dhèwèké isih kacathet dadi komikus paling enom kang wis tau tampil ana ing SUCI Kompas TV, yai iku nalika dhèwèké yuswa 17 taun. Ana ing SUCI 3, dhèwèké meranake dadi bocah alay. Saiki, Chandra aktif dadi panyiar radhio lan dadi salah siji prodhuser ana ing Radhio Ardan 105,9 FM Bandung[2]

Acara TV[besut | besut sumber]

  • Stand Up Comedy Indonesia (Kompas TV) dadi panyarta taun 2013
  • SUPER (Kompas TV)
  • Malam Minggu Miko (Kompas TV) season 2 dadi Anci ana ing episode Kembaran Mika

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]