Centre of My World (film)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Center of My World
Gambar:Center of My World poster.jpg
DisutradaraniJakob M. Erwa
DiskénariyoniJakob M. Erwa
AdhedhasarThe Center of the World
déning Andreas Steinhöfel
Dibintangi
DimusikiPaul Gallister
Sinématografide (Ngo The Chau)
Dibesut déningCarlotta Kittel
Tanggal metu
  • Novèmber 10, 2016 (2016-11-10)
Suwéné
115 minutes
NagaraGermany
BasaGerman

Center of my world ( Jerman: Die Mitte der Welt ) yaiku salah sawijining film drama romantis saka Jerman sing teka-umur taun sing diarahake dening sutradara Jakob M. Erwa, adhedhasar novel paling laris ing taun 1998 Pusat Pusat World by Andreas Steinhöfel . [1]

Plot[besut | besut sumber]

Wong lanang jenenge Phil umuré 17 taun bali saka kemah panas lan bali menyang omah gedhong lawas 'Katingal' ing ngendi dheweke manggon karo ibune, Kaca, lan adhine kembar, Dianne. Dheweke meh ora duwe hubungan karo warga liya desa iki, kang nganggep kulawarga Phil dadi rada aneh - Dianne dikandhakake bisa ngonong karo maneka warnakewan. Nanging, dheweke asring dikancani dening Tereza, pengacara, sing mesthi menehi saran sing apik kanggo Phil. Phil ora weruh yen ana perkara kang wis diganti antarane ibune lan adhine lan dheweke ora bisa jagongan maneh. Dheweke mbuwang dina pungkasan preinan musim panas karo kanca paling apik dheweke kang jenenge Kat. Nalika sekolah wis diwiwiti, Nicholas minangka wong misterius mlebu kelas kasebut. Phil rumangsa digambar menyang dheweke lan dheweke enggal-enggal nindakake hubungan tresna sing rinaket, sanajan dadi raos Phil mbalikake amarga dheweke ora ngerti apa sing dipikirake Nicholas saka dheweke. Kajaba iku, kekancan karo Kat digladhen amarga katresnan pertama Phil nyebabake rasa iri lan uga rasa dengki. Nggoleki pusat jagad dadi tantangan paling gedhe kanggo Phil.

Cast[besut | besut sumber]

  • Louis Hofmann minangka Phil
  • Sabine Timoteo minangka Kaca
  • Jannik Schümann minangka Nicholas
  • Ada Philine Stappenbeck minangka Dianne
  • Svenja Jung minangka Kat
  • Sascha Alexander Geršak (de) minangka Michael
  • Inka Friedrich minangka Tereza
  • Nina Proll minangka Pascal
  • Thomas Goritzki (de) minangka Herr Hänel, guru
  • Clemens Rehbein minangka Kyle

Pangaji[besut | besut sumber]

Festival Filem Internasional Moskow 2016

  • Nominasi ing kompetisi utama kanggo Golden George [2]

Festival Filem Internasional Munich 2016 (Pilihan)

  • Nominasi ing kategori Skrin layar paling apik
  • Nominasi ing kategori Direktur Paling Apik [3]

Referensi[besut | besut sumber]

Link njaba[besut | besut sumber]