Cawl

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cawl
Cawl Cymreig.jpg
Cawl with unthickened stock
JinisBroth
Panggonan asalWales
Woworan pokokPotatoes, swedes, carrots, meat
Buku masakan: Cawl  Médhia: Cawl

Cawl ( pronounced  ) minangka panganan Welsh . Ing Welsh modern tembung iki digunakake kanggo sup utawa duduh kaldu; ing basa Inggris nuduhake sup tradisional Welsh, biasane diarani cawl Cymreig ing Welsh. Sajarah, bahan-bahan cenderung beda-beda, nanging resep sing paling umum yaiku domba utawa daging sapi karo bawang, kentang, swedes, wortel lan sayuran liyane. Cawl dikenali minangka sajian nasional Wales.