Carnotaurus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Carnotaurus
Kalamangsa: Late Cretaceous, 72–69.9 Ma
Carnotaurus, Chlupáč Museum, Prague-2.jpg
Mounted skeletal cast, Chlupáč Museum, Prague
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Chordata
Klas: Reptilia
Superordho: Dinosauria
Ordho: Saurischia
Subordho: Theropoda
Famili: Abelisauridae
Subfamili: Carnotaurinae
Tribe: Carnotaurini
Génus: Carnotaurus
Spésies: C. sastrei
Jeneng binomial
Carnotaurus sastrei
Bonaparte, 1985

Carnotaurus ya iku sawijining jinis dinosaurus theropoda abelisaurid kang urip ing Periode Kretaseus pungkasan 71-65 yuta taun, ana ing tlatah sing saiki. Jenenge iki mung digabungake karo tembung "taurus" saka Latin sing tegesé daling.