Cappon magro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Magro Cappon

Cappon magropalafalan jroning basa Italia: [kapˌpom ˈmaːɡro] (utawa capón magropalafalan jroning basa Italia: [kapˌpun ˈmaːɡru] ing basa Ligurian ), minangka salad saka panganan laut lan sayuran saka Genoese liwat hardtack sing diatur dadi piramida dekoratif lan disandangi saos sing sugih.

Dhasar magro cappon yaiku lapisan biskuit keras ("galet") sing digosok bawang putih lan direndhem ing banyu laut lan cuka. Banjur piramida dibangun kanthi lapisan.