Caffè macchiato

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Caffè macchiato in Hotel Moskva, Belgrade 02.jpg

Caffè macchiato ( palafalan jroning basa Italia: [kafˈfɛ mmakˈkjaːto]</img> ), kadhangkala disebut espresso macchiato, [1] [2] yaiku salah sawijining jinis minuman kopi espresso kanthi jumlah susu sing sithik, biasane berbusa. Ing basa Italia, macchiato tegese "diwarnai" utawa "bercak" saengga terjemahan harfiah saka caffè macchiato yaiku "diwarnai" utawa "kopi sing ditandhani."

Foto[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ""Milk Frothing Guide", CoffeeGeek, 13 June 2012". Diarsip saka sing asli ing 18 July 2020. Dibukak ing 15 July 2018.
  2. "Espresso Macchiato", Starbucks Coffee Company, 13 June 2012