C.S.W. Graaf van Hogendorp

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

C.S.W. Graaf van Hogendorp, iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 46. Dhèwèké maréntah antara taun 18401841, menggantikan D.J. de Eerens sing meninggal kanthi tiba-tiba.


Didhisiki déning:
D.J. de Eerens
{{{jabatan}}}
1836-1840
Diganti déning:
P. Merkus

Uga delengen[besut | besut sumber]