Bytom Odrzański

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Bytom Odrzański
POL Bytom Odrzański COA.svg
Lambang Bytom Odrzański
POL Zielona Góra map.svg
Lokasi Bytom Odrzański
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Lubusz
Jembar: ... km²
Padunung: 4.400 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Bytom Odrzański
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Bytom Odrzański (Jerman Beuthen an der Oder) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 4.400 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bytom_Odrzański&oldid=1001660"