Byeonsan

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Gunung Byeonsan iku sawijining gunung ing Jeollabuk-do, Koréa Kidul. Gunung iki dhuwuré 509 m.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ An Gyeong-ho (2007). 한국 300 명산 (300 Korean Mountains). Seoul: 깊은솔 (Gipeunsol). ISBN 978-89-89917-21-2. 
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Byeonsan&oldid=828904"