Byeonsan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Gunung Byeonsan iku sawijining gunung ing Jeollabuk-do, Koréa Kidul. Gunung iki dhuwuré 509 m.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ An Gyeong-ho (2007). 한국 300 명산 (300 Korean Mountains). Seoul: 깊은솔 (Gipeunsol). ISBN 978-89-89917-21-2.