Buzău

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Buzău

Buzău iku kutha ing Rumania. Kutha iki duwé populasi 135.000 jiwa. Buzău iku kutha krajan Propinsi Buzau. Kutha iki dumunung ing sapinggiring Kali Buzău.

Kutha kembar[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Buzău&oldid=1029349"