Buzău

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Buzău

Buzău iku kutha ing Rumania. Kutha iki duwé populasi 135.000 jiwa. Buzău iku kutha krajan Propinsi Buzau. Kutha iki dumunung ing sapinggiring Kali Buzău.

Kutha kembar[sunting | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Buzău ing Wikimedia Commons.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Buzău&oldid=1029349"