Busi

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Busi

Busi (saka basa Walanda lan basa Prancis : bougie) ya iku piranti ing mesin pembakaran kang gunane kanggo nyumet bènsin kang wis dicampur hawa déning karburator lan dikompres déning sèker. Busi bisa mletikake geni saka setrum maewu-ewu volt saka koil (ignition coil).

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Busi&oldid=988241"