Busi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Busi

Busi (saka basa Walanda lan basa Prancis : bougie) ya iku piranti ing mesin pembakaran kang gunane kanggo nyumet bènsin kang wis dicampur hawa déning karburator lan dikompres déning sèker. Busi bisa mletikake geni saka setrum maewu-ewu volt saka koil (ignition coil).