Bursa èfèk Frankfurt

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bursa Saham Frankfurt

Bursa Saham Frankfurt (basa Jerman: Börse Frankfurt, FWB) iku sawijining bursa saham sing dumunung ing Frankfurt. Diadegaké taun 1585.

DAX minangka indeks sing nglacak performa saka pasar Frankfurt.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]