Bursa èfèk Frankfurt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Bursa Saham Frankfurt

Bursa Saham Frankfurt (basa Jerman: Börse Frankfurt, FWB) iku bursa saham sing dumunung ing Frankfurt. Diadegaké taun 1585.

DAX minangka indeks sing nglacak performa saka pasar Frankfurt.

Pranala njaba[besut | besut sumber]