Bungku Utara, Morowali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bungku Utara, Morowali
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Morowali {{{nama dati2}}}]]

Bungku Utara iku kecamatan ing Kabupaten Morowali propinsi Sulawesi Tengah.

Kabupaten Morowali