Bunaken, Manado

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bunaken, Manado
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Manado {{{nama dati2}}}]]

Bunaken iku kecamatan ing Kutha Manado propinsi Sulawesi Utara.

  • Meras
  • Molas
  • Bailang
  • Tongkaina

Kutha Manado