Bun krim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cream bun
Chinesepastry Creambun.jpg
a Cream bun
Jinisbun
Panggonan asalHong Kong
Buku masakan: Cream bun  Médhia: Cream bun

Variasi roti krim ana ing saindenging jagad. Biasane digawe nganggo roti roti adonan sing wis subur sing dipisah sawise dipanggang lan didhem lan diisi krim. Antarane macem-macem variasi internasional yaiku pamisahan Devon lan Cornwall ing sisih kidul-kulon Inggris, yaiku roti ragi sing diisi karo krim klambi, lan maritozi ing wilayah Lazio ing Italia, sing digawe roti enriched, digawe karo woh-wohan garing lan diisi krim kocok.

Antarane macem-macem variasi internasional yaiku pamisahan Devon lan Cornwall ing sisih kidul-kulon Inggris, yaiku roti ragi sing diisi karo krim klambi, lan maritozi ing wilayah Lazio ing Italia, sing digawe roti enriched, digawe karo woh-wohan garing lan diisi krim kocok.