Bumbon campur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Campuran rempah-rempah campuran komersial.

Rempah-rempah campuran, uga diarani rempah-rempah puding, yaiku [1], padha karo rempah-rempah waluh sing digunakake ing Amerika Serikat. Cinnamon punika roso unggul, karo pala lan allspice . Iki asring digunakake ing panggangan, utawa kanggo nglengkapi woh-wohan utawa panganan legi liyane. Tembung "rempah-rempah campuran" wis digunakake kanggo campuran rempah-rempah ing buku masak paling ora wiwit taun 1828 [2] lan bisa uga luwih awal.

Bahan-bahan[besut | besut sumber]

Rempah campuran biasane ngemot:

Sampeyan bisa uga ngemot, utawa umume wis nambahake:

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Mixed Spice (Pudding Spice)
  2. a b A supplement to the pharmacopœias by Samuel Frederick Gray. 1828.
  3. The practice of cookery, pastry, confectionary, pickling, preserving, by Frazer. 1820. ("Portable Soup")