Brusand

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Brusand
Désa ing Nurwègen
Negara Nurwègen
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)

Brusand punika dhusun ingkang kapernah ing praja Nurwègen.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]