Brother Nature (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Brother Nature
Gambar:Brother Nature poster.jpg
Theatrical release poster
Disutradarani
Diprodhuseri Lorne Michaels
Ditulis déning
Dibintangi
Dimusiki Mark Maxwell
Sinématografi David Robert Jones
Dibesut déning Kelly Lyon
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning
Tanggal metu
  • Sèptèmber 9, 2016 (2016-09-09)
Suwéné
97 minutes
Nagara United States
Basa Inggris

Brother Nature (sesirah sadèrèngipun Brother in Laws) nggih punika filem drama kumèdhi Amérikah Sarékat ingkang kadamel taun 2016, dipunarahaken déning Osmany Rodriguez lan Matt Villines, adhedhasar saking skénario anggitanipun Mikey Day, Cameron Fay, lan Taran Killam. Wondéné ingkang sami maragani filem punika antawisipun Bobby Moynihan, Gillian Jacobs, Rita Wilson, lan Bill Pullman. Brother Nature kababar kanthi winates miyos video on demand ing surya 9 September 2016, déning Insurge Pictures lan Samuel Goldwyn Films.[1][2][3]

Latar wingking[besut | besut sumber]

Ing wulan Agustus 2014 wonten pawartos bilih Taran Killam, Bill Pullman, Rachael Harris, Rita Wilson, David Wain, lan Bobby Moynihan sampun nyawiji saperlu ndèrèk maragani filem punika. Matt Villines lan Osmany Rodriguez ingkang kajibah dados juru arah, adhedhasar saking skénario anggitanipun Killam, Cameron Fay, lan Mikey Day. Sawetawis, Lorne Michaels kapatah dados juru damel wonten wewengkonipun Broadway Video.[4][5][6] Film ini dirilis secara terbatas dalam formatvideo on demand pada tanggal 9 September 2016.[7]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Frucci, Adam (July 29, 2016). "The ‘SNL’-Packed ‘Brother Nature’ Is Coming This Fall". Splitsider. Dijupuk August 4, 2016. 
  2. Fox, Jesse David (2016-07-11). "Saturday Night Live Director Matt Villines Has Died at 39". Vulture.com. Dijupuk 2016-08-06. 
  3. Agard, Chancellor (2016-07-11). "Saturday Night Live director Matt Villines dies at 39". Entertainment Weekly. Dijupuk 2016-08-06. 
  4. McNary, Dave (August 21, 2014). "Taran Killam, Bill Pullman, Rachael Harris, Rita Wilson Join ‘Brothers in Law’". Variety. Dijupuk August 4, 2016. 
  5. Wright, Megh (August 22, 2014). "Lorne Michaels Is Producing a Movie Starring Taran Killam, Rachael Harris, David Wain, and Bobby Moynihan". Splitsider.com. Dijupuk August 4, 2016. 
  6. Rife, Katie (August 22, 2014). "SNL’s Taran Killam to star with Bill Pullman in Brothers In Law". AV Club. Dijupuk August 4, 2016. 
  7. Calvario, Liz (August 4, 2016). "‘Brother Nature’ Trailer: Taran Killam Faces Humiliation From Bobby Moynihan In New Comedy". Indiewire.com. Dijupuk August 4, 2016. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]