Bridesmaids (filem 2011)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Bridesmaids nggih punika sesirah filem Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Paul Feig. Ingkang ngayahi minangka juru damel nggih punika Judd Apatow sesarengan Barry Mendel lan Clayton Townsend. Skénariyo kaanggit déning Annie Mumolo lan Kristen Wiig. Wondéné tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Michael Andrews, lan sinematografi kacepeng kaliyyan Robert D, Teoman. Para juru paraga ingkang kadhapuk maragani antawisipun Kristen Wiig, Maya Rudolph, , Rose Byme, Melissa McCarthy, lan sanèsipun. Bridesmaids dipunbabar ing surya 13 Mei 2011 déning Universal Pictures. Dumugi pungkasanipun panggiyaran wonten gedhung bioskop, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $288,282,523, nglangkungi ardhana ingkang sampun medal kagem kabetahan pendamelan, nggih punika $32,5 yuta.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]