Bojanowo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Bojanowo
POL Bojanowo COA.svg
Lambang Bojanowo
120px
Lokasi Bojanowo
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Bojanowo
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Bojanowo (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bojanowo&oldid=1001969"