Bobolice

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Bobolice
POL Bobolice COA.svg
Lambang Bobolice
120px
Lokasi Bobolice
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Bobolice
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Bobolice (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bobolice&oldid=1090734"