Bleu d'Auvergne

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bleu d'Auvergne
Masalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.
Nagara asalMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.
KuthaMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.
Sumberé susuMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.
Symbol question.svg [[Commons:Kategori:Masalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana. |Médhia magepokan ing Wikimedia Commons]]

Bleu d'Auvergne (basa Prancis: [blø dovɛʁɲ] ) minangka salah sawijining jinis keju biru Prancis, dijenengi saka papan asale ing wilayah Auvergne, Prancis sisih kidul-tengah. Iki digawe saka susu sapi, lan minangka salah sawijining keju sing diwenehake Appellation d'origine contrôlée saka pamrentah Prancis.