Bleu d'Auvergne

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bleu d'Auvergne
Bleu auvergne.jpg
Nagara asalPrancis
Sumberé susucow's milk[*],Penicillium[*]
Symbol question.svg Médhia magepokan ing Wikimedia Commons

Bleu d'Auvergne (basa Prancis: [blø dovɛʁɲ] ) minangka salah sawijining jinis keju biru Prancis, dijenengi saka papan asale ing wilayah Auvergne, Prancis sisih kidul-tengah. Iki digawe saka susu sapi, lan minangka salah sawijining keju sing diwenehake Appellation d'origine contrôlée saka pamrentah Prancis.