Biskupiec

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Biskupiec
POL Biskupiec COA.svg
Lambang Biskupiec
Bischofsburglokal.jpg
Lokasi Biskupiec
Katrangan cekak
Provinsi: województwo warmińsko-mazurskie
Jembar: 5 km²
Padunung: 10.343 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: NOL
Alamat
balé kutha:
ul. Niepodległości 2
11-300 Biskupiec
Situs wèb resmi: www.biskupiec.pl
Pulitik
Walikutha: Elżbieta Samorajczyk

Biskupiec (Jerman Bischofsburg) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 10.343 jiwa.