Menyang kontèn

Biscotti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Biscotti
A traditional Tuscan cantuccio (biscotto).
A traditional Tuscan cantuccio (biscotto).
Jeneng liyanéBiscotti di Prato
JinisBiscuit
Panggonan asalItaly
Tlatah utawa prajaTuscany, the town of Prato in particular
Woworan pokokFlour, sugar, eggs and almonds or pine nuts
Buku masakan: Biscotti

Biscotti ( /bɪˈskɒti/, palafalan jroning basa Italia: [biˈskɔtti] ; Inggris: twice-cooked ), dikenal uga cantucci (palafalan jroning basa Italia: [kanˈtuttʃi] ), yaiku biskuit almond Italia sing asale saka kutha Prato Tuscan . Dheweke panggang kaping pindho, bentuke oblong, garing, renyah, [1] lan bisa dicelupake ing omben-omben, biasane Vin Santo .Cantuccio minangka tembung Italia lawas sing secara harfiah tegese "papan sithik", "pojokan", utawa "pojok" nanging, biyen, uga digunakake kanggo nuduhake sepotong roti kanthi akeh kerak (biasane sing pertama lan pungkasan irisan roti, "sudhut").

Biscotti coklat lan pistachio.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Not All Biscotti Are Created Equal". NPR.org (ing basa Inggris). Dibukak ing 2020-03-26.