Biru dongker

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Biru dongker
About these coordinatesAbout these coordinates
— Color coordinates —
Triplet RGB #000080
sRGBB (r, g, b) (0, 0, 128)
Sumber X11[1]
B: Dinormalisasi ke [0–255] (byte)

Dongker biru, biru peteng, biru segara, utawa biru peteng ( Inggris: Navy blue ya iku jinis saka werna peteng biru . Sawetara wong sing duwe pasangan winates ora bisa mbedakake biru dongker karo ireng . Werna iki dijupuk saka warna biru (kontras karo putih ) sing dienggo dening Angkatan Laut Inggris wiwit taun 1748, sing mengko diadopsi dening angkatan laut ing saindenging jagad.

Cathetan[besut | besut sumber]

  1. W3C TR CSS3 Color Module, HTML4 color keywords