Bintauna, Bolaang Mongondow

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bintauna, Bolaang Mongondow
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Bolaang Mongondow {{{nama dati2}}}]]

Kacamatan Bintauna iku kacamatan ing Kabupatèn Bolaang Mongondow propinsi Sulawesi Lor.

Kabupatèn Bolaang Mongondow