Menyang kontèn

Bigoli ing salsa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bigoli in salsa
Bigoli with anchovy sauce at a restaurant in Venice, Italy
Panggonan asalItaly
Tlatah utawa prajaVenice
Woworan pokokanchovy, onion
Variasisardines, black pepper, parsley
Buku masakan: Bigoli in salsa  Médhia: Bigoli in salsa

Bigoli ing salsa minangka salah sawijining jinis olahan arupa sajian pasta Venesia sing digawe karo pasta bigoli gandum, bawang lan iwak sing diobati uyah. Nalika saiki biasane iwak teri digunakake, ing jaman mbiyen asring disiapake nganggo sardin . Iki dianggep minangka salah sawijining sajian khas Venesia. [1]

Cathetan[besut | besut sumber]

  1. Zanini De Vita & Fant 2013.