Biała Prudnicka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Biała Prudnicka
POL Biała COA.svg
Lambang Biała Prudnicka
140px
Lokasi Biała Prudnicka
Katrangan cekak
Provinsi: Opole
Jembar: 14,71 km²
Padunung: 2.563 (31 Desember 2009)
Pelat nomor kendaran motor: OPR
Alamat
balé kutha:
Rynek 10.
.48-210 Biała Prudnicka
Situs wèb resmi: http://www.biala.gmina.pl
Pulitik
Walikutha: Arnold Hindera

Biała Prudnicka utawa ing basa Jerman Zülz iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ± 2.500 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Biała_Prudnicka&oldid=1002132"