Bermani Ulu, Rejang Lebong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bermani Ulu, Rejang Lebong
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Rejang Lebong {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Bermani Ulu iku kecamatan ing Kabupaten Rejang Lebong propinsi Bengkulu.

Kabupaten Rejang Lebong