Benawa (disambiguasi)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kaca iki minangka kaca disambugiasi bab: Benawa
  1. Pangeran Benawa - Sultan ing Pajang
  2. Benawa, Bener, Purwareja désa ing kecamatan Bener, Purwareja