Believe (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Believe
Believe 2016 film poster.jpg
Theatrical release poster
Disutradarani Billy Dickson
Diprodhuseri
  • Nelson Diaz
  • Ben Holmes
  • Jacob Patrick
  • Kevin Sizemore
Ditulis déning Billy Dickson
Dibintangi
Dimusiki Michael Reola
Sinématografi Billy Dickson
Dibesut déning Noah Pontell
Perusahaan
prodhuksi
  • Believe the Film
  • Power of 3
Dibabar déning
Tanggal metu
  • Dhésèmber 2, 2016 (2016-12-02) (Amérika Sarékat)
Suwéné
119 menit[1]
Nagara Amérika Sarékat
Basa Basa Inggris
Rantaman $3.5 yuta[2]
Kalarisan $890,303 yuta[1]

Believe ya iku filem drama natal saka Amérika Sarékat sing digawé taun 2016. Fileme iki disutradarani Billy Dickson. Dhèwèké uga tumindhak minangka panganggit skenario. Sapérangan paraga sing mèlu main ing filemé iki antarané Ryan O'Quinn, Danielle Nicolet, Shawnee Smith, lan Lance E. Nichols. Believe dibabar bareng ing gedung-gedung biyoskup Amérika Sarékat dénnng Freestyle Releasing lan Smith Global Media tanggal 2 Dhésèmber 2016.[1] Kanti modhal gedhéné 3,5 yuta, fielmé sing suwéné satus sangalas menit iki, kasil ngumpulké bathi punjul $ 516 yuta.[1][3]

Ringkesan[besut | besut sumber]

Ing sawijiné kutha cilik sing lagi ngadhepi mangsa ékonomi sing abot, sawijiné panduwé usaha, Matthew Peyton (Ryan O'Quinn), ngupadi antarané gegayuhan bisa sukses lan tanggep wangsulé mbiyantu adicara Natal taunan. Tekadé neruské usaha jebulé ngrusak jenengé lan ndadèkaké para pegawé padha nesu lan nggawé ngalap pulih. Nalika Matthew ketemu karo Clarence (Isaac Ryan Brown), ana bocah cilik merak ati sing pracaya anané keajaiban, dhéwékè teteg: nglakoni apa sing apik tumrap awaké dhéwé utawa mbuka atiné supaya bisa mbiyantu komunitasé.

Paraga[besut | besut sumber]

  • Ryan O'Quinn minangka Matthew Peyton
  • Shawnee Smith minangka Dr. Nancy Wells
  • Danielle Nicolet minangka Sharon Joseph
  • Kevin Sizemore minangka Albert Bagley
  • David DeLuise minangka Tom Blackhorn
  • Isaac Ryan Brown minangka Clarence Joseph
  • Lance E. Nichols minangka Mayor Harris
  • James C. Burns minangka Bob Alexander
  • Scott Summitt minangka Charlie
  • Joey Naber minangka Nick
  • Bryce Lenon minangka Sam

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]