Beatrix von Brandenburg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Beatrix von Brandenburg (basa Polandia: Beatrycze Brandenburska; 1270 – 26 April 1316), panjenengané iku putri Jerman lan dadi kulawarga wangsa Askanier saking cabang Brandenburg. Sajeroning nglakoni temantenan panjenengané kagolong dadi adipati Świdnica lan Koźle-Bytom-Siewierz.Panjenengané ya iku putri saka Otto V si Jangkung, Markgraf Brandenburg-Salzwedel, kanthi bebojoan Judit kaliyan Henneberg, putri adipati Hermann I dari Henneberg uga pewaris Coburg lan Schmalkalden.

Rujukan[besut | besut sumber]