Siewierz

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Siewierz
POL Siewierz COA.svg
Lambang Siewierz
POL Będzin map.svg
Lokasi Siewierz
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Silesia
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Siewierz
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Siewierz iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Siewierz&oldid=1001270"