Siewierz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Siewierz
POL Siewierz COA.svg
Lambang Siewierz
POL Będzin map.svg
Lokasi Siewierz
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Silesia
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Siewierz
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Siewierz iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.